Kollegatkin ihmettelevät The Rolling Stonesin hintoja

24.10.2012 13:45

Brittiläisen Daily Starin haastattelema Musen basisti Chris Wolstenholme ihmettelee The Rolling Stonesin Lontoon-keikkojen pääsylippujen kovia hintoja. O2 Arenassa marraskuussa soivien konserttien pääsyliput maksoivat 90-375 puntaa (saatavilla oli myös noin tuhannen punnan hintaisia deluxe-paketteja), mutta Rollari-piletit loppuivat silti muutamassa minuutissa. 

– Kuinka paljon rahaa yksi yhtye voi oikeastaan tarvitakaan, Wolstenholme miettii.

Basistin kommentteihin saattaa tietenkin vaikuttaa sekin, että Muse on käynnistänyt oman, kovasti odotetun Euroopan-kiertueensa. Yhtyeen mukaan Helsinkiinkin joulukuussa tuleva kiertue on heidän versionsa Pink Floydin spektaakkelimaisesta The Wall -kiertueesta.

– Me olemme yrittäneet pitää omien konserttiemme lippujen hinnat sellaisina, että kaikenlaiset ihmiset pystyvät hankkimaan pilettejä. Emmehän me aina pääse edes omillemme, mutta se ei ole lopulta tärkeää – tärkeämpää on se, että saamme soittaa faneillemme, muusikko sanoo.

Pääsyliputta jääneitä The Rolling Stones -faneja tuskin lohduttaa sekään, että yhtyeen kitaristi Ronnie Wood lupailee ”pieniä lämmittelyhenkisiä klubikeikkoja” muun muassa Pariisiin. Woodin mukaan The Rolling Stones esiintyy Cockroaches-salanimellä. 

Lisää luettavaa