Kornista sivuun jättäytynyt basisti palaa hommiin – mutta ei Kornin riveissä

25.8.2022 13:54

Kornin perustajajäseniin kuuluva basisti Reginald ”Fieldy” Arvizu jättäytyi pois yhtyeen kokoonpanosta kesäkuussa 2021. Muusikko ilmoitti sosiaalisessa mediassa kamppailleensa viime vuosina joidenkin henkilökohtaisten ongelmien kanssa ja palanneensa tämän seurauksena tarkemmin määrittelemättömien ”pahojen tapojen” pariin. Niinpä tauko oli tarpeen, eikä miestä ole sen koommin Kornin riveissä näkynyt.

Nyt Metal Hammer kertoo, että Fieldy on palaamassa taas taistelukentälle. Silmiinpistävää kuitenkin on, ettei tämä tarkoita paluuta Korniin, vaan mies julkaisee musiikkia Stillwell-sivuprojektinsa kera.

Basisti julkaisi Instagram-sivullaan lyhyen videonpätkän, jonka yhteydessä luvataan, että Stillwell olisi esittelemässä uuden kappaleen 16. syyskuuta. Stillwell on vuonna 2006 perustettu kokoonpano, jonka muita jäseniä ovat Anthony ”Q-Unique” Quiles ja P.O.D.:sta tuttu Noah ”Wuv” Bernardo Jr.

Sitä on paha sanoa, voiko tästä vetää mitään johtopäätöksiä sen suhteen, mikä Fieldyn asema Kornissa on nykyään. Jonathan Davis ja rumpali Ray Luzier ovat ainakin kaipailleet miestä takaisin yhtyeeseen, kunhan tämä vain saisi asiansa järjestykseen.

Lisää luettavaa