”Olen nähnyt kun minulle läheinen ihminen kuolee, enkä aio tehdä sitä toiste” – Kornin Jonathan Davis kommentoi Fieldyn tilannetta

Kitaristi Brian "Head" Welch sanoo, ettei ole huolissaan basistin tilasta vaan luottaa siihen, että tämä saa vanhat demonit selätettyä.

Korn-basisti Reginald ”Fieldy” Arvizu (kuvassa toinen oikealta) ilmoitti viime kesänä jäävänsä sivuun yhtyeen toiminnasta vedoten henkilökohtaisiin syihin sekä ”vanhoihin pahoihin tapoihin, jotka ovat nostaneet taas päätään”. Kitaristi Brian ”Head” Welch (kuvassa oikeassa laidassa) ja laulaja Jonathan Davis (kuvassa toinen vasemmalta) kommentoivat asiaa tuoreessa Kerrang!-lehden haastattelussa.

”Paras tapa [parantua] on olla kotona perheen luona ja prosessoida asioita. Hänen täytyy löytää se paraneminen itsestään. Jopa minä kamppailen samojen asioiden kanssa – minulla oli muutama lipsahdus omien ’pahojen tapojeni’ kanssa nelisen vuotta sitten, joten pystyn samaistumaan häneen. Minä käsittelin asian kohtaamalla ne silmästä silmään ja pistin sille stopin ennen kuin siitä tuli ongelma. En ole huolissani, koska tiedän, että hän tulee kuntoon”, Head kommentoi rohkaisevasti.

Jonathan Davis, jonka Deven-vaimo menehtyi yliannostukseen vuonna 2018, on kuitenkin enemmän huolissaan Fieldystä ja tämän tilanteesta.

”Rakastan häntä; hän on veljeni. Mutta olen nähnyt kun minulle läheinen ihminen kuolee, enkä aio tehdä sitä toiste. En suostu siihen. Tunnen siitä syyllisyyttä koko lopun ikääni. Yritin kaikkeni, mutta ehkä jos olisin ollut vielä hieman ankarampi, lopputulos olisi ollut toinen”, Davis toteaa.

”Rukoilen, että [Fieldy] saa asiat selvitettyä, paranee, tulee takaisin ja on jälleen iso osa tätä bändiä.”

Fieldy on mukana helmikuussa ilmestyvällä Requiem-pitkäsoitolla, mutta toistaiseksi basisti on poissa bändin keikkakokoonpanosta. Syksyn kiertueella hänen tuuraajanaan toimi Suicidal Tendenciesin Ra Diaz.