Koronan sairastanut Ted Nugent: ”En ole koskaan elämässäni ollut yhtä peloissani” – Pitää rokotteita ja maskeja silti huijauksena

Ted Nugent.
Rmv /Shutterstock /All Over Press

"En uskonut selviäväni", Nuget sanoo.

Koronaan äärimmäisen skeptisesti suhtautunut, maskeja rokotteita huijauksena ja hallituksen salaliittona pitävä rokkari Ted Nugent kertoi hiljattain sairastuneensa itse koronaan. Nugent kertoi hirveästä kokemuksestaan tarkemmin Ted Nugent’s Spirit Campfire -ohjelmassa.

”Pidän itseäni kovana jätkänä. Mutta mitä viikko sitten tapahtui oli jotain todella pelottavaa. En uskonut selviäväni. En kirjaimellisesti pystynyt toimimaan tyyliin 20 tuntiin, mutta sitten he tulivat ja pelastivat minua. En ole koskaan elämässäni ollut yhtä peloissani”, Nugent kuvailee.

”Olen sairastanut flunssan ehkä kolme tai neljä kertaa elämässäni. Makaan sängyssä ja kulutan tunnissa kuusi paketillista Kleenexejä. Sitten on päänsärkyä ja lihaskipuja, ehkä vähän ripulia ja kipuja noin ylipäänsä. Mutta tämä koko vartalon kokoinen päänsärky oli jotain, mitä en ole koskaan ennen kokenut. Se ylsi kirjaimellisesti varpaista päälakeen. Minua huimasi, olin heikko enkä saanut itseäni edes vessaan. Makasin useita kertoja päivässä kylpyammeessa niin kuumassa vedessä kuin pystyin sietämään.”

Rankasta kokemuksestaan huolimatta Nugent on edelleen sitä mieltä, ettei rokotetta kannata ottaa ja pitää myös kasvomaskeja täysin turhina.

”Viestini kaikille on: pitäkää puolianne. Älkää tehkö kompromisseja. Sinun kehosi, sinun päätöksesi. En usko, että maskit toimivat, mielestäni ne ovat huijausta. En luota rokotteisiin; kukaan ei osaa sanoa, mitä ne sisältävät”, Nugent toteaa.

”Jos haluat ottaa rokotteen, sen kun otat. Mutta sinun pitäisi tietää, että ne, jotka ovat ottaneet rokotteen, on testattu positiivisiksi vielä rokotteen ottamisen jälkeenkin. Ihmiset, jotka pitävät maskeja ja tuvavälejä on testattu positiivisiksi maskeista ja etäännyttämisestä huolimatta. Joten tee itse omat päätöksesi.”