Kotiinsa eristäytynyt Noel Gallagher ei turhia vessapaperia hamstraile – ”Olen ostanut paniikissa lähinnä viinaa”

Entinen Oasis-pomo Noel Gallagher on kertoillut Funny How? -podcastille, kuinka kuinka sosiaalisen etäisyyden ottaminen ja eristäytyminen on hänen osaltaan sujunut.

”Olen ostanut paniikissa lähinnä viinaa”, Noel kuvailee varustautumistaan koronaviruksen aiheuttaman epidemian varalle. ”Nyt kun pubit ovat kiinni, ei ole muuta mahdollisuutta kuin ryypätä kunnes homma on ohi.”

Mies toteaakin oleskelevansa tällä hetkellä lähinnä kotonaan vaimonsa kanssa.

”Olet turvassa niin kauan kun et poistu kotoasi. En tapaa muutenkaan ketään. Ajan fillarilla kotiseuduillani, eikä vastaan tule kuin autoja, mutta en pysähdy juttelemaan kenenkään kanssa. Voin helposti sulkeutua sisätiloihin.”

”Asumme Lontoon ulkopuolella, joten olemme kaukana hullunmyllystä”, mies lisää. ”Asun 120 kilometrin päässä Lontoosta, jossa on eri meininki. Kävin supermarketissa vain nähdäkseni tyhjät hyllyt. Ajattelin, että hommaan hirveät määrät viinaa. Eihän siellä sitten ollut kuin gluteenitonta Perinoa. Kaikki kaljat oli viety!”

Samassa yhteydessä mies kummastelee ihmisten intoa hamstrata vessapaperia.

”Mikä siinä vessapaperissa on?”, Noel kysyy. ”Olen autuaan tietämätön kaikesta enkä seuraa uutisia, mutta kun kuulin ihmisten hamstraavan vessapaperia ajattelin, että ’Ai, aiheuttaako se ripulia?’ Mutta ei.”

”Ihmiset ostavat hirveät määrät vessapaperia ja käsidesiä. Minä aion pyyhkiä perseeni yhdellä lapsistani”, mies päättää ytimekkäästi.