Kotimainen metalliryhmä palaa kymmenen vuoden tauon jälkeen – ”Polte yhdessä tekemiseen kasvoi tarpeeksi suureksi”

Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Embraze nousee haudasta keikkalavoille.

Kiimingissä vuonna 1994 perustettu melodinen metalliyhtye Embraze ehti julkaista urallaan viisi pitkäsoittoa ja muun muassa sijoittua myös Rockin SM-kisoissa toiselle sijalle, kunnes heitti lusikat nurkkaan vappuna 2009. Nyt yhtye, jonka jäseniä on nähty myös Charonin, For My Painin ja The Man-Eating Treen riveissä, tiedottaa Facebook-sivuillaan nousseensa haudasta ja aktivoituvansa jälleen keikkarintamalla.

”Vuosikymmen siinä vierähti ennen kuin polte yhdessä olemiseen ja tekemiseen kasvoi tarpeeksi suureksi ja sai miettimään voiko päätöksiä pyörtää – etenkin erittäin isoja päätöksiä. Kyllä voi ja tässä ollaan”, yhtye tiedottaa.

Bändin mukaan uutta musiikkia ei ole tarkoitus tehdä eikä asiasta oteta paineita. Tätä kirjoittaessa yhtyeellä ei vielä ole julkistettu esiintymisiä, mutta bändin mukaan ”jotain on jo suunnitteilla”.

”Nyt nautitaan puhtaasti yhdessä soittamisesta! Soittamisesta kaikille teille, jotka olitte mukana jo ensimmäisellä kerralla. Soittamisesta kaikille teille, jotka olette löytäneet meidät vasta myöhemmin ja ette ole meitä vielä livenä koskaan nähneet. Nyt on aika pitää hauskaa!”

"Ystävät rakkaat,Vuosikymmen siinä vierähti ennen kuin polte yhdessä olemiseen ja tekemiseen kasvoi tarpeeksi suureksi…

Julkaissut Embraze Perjantaina 4. tammikuuta 2019