Kotiteollisuus makkarabisnekseen

10.2.2011 18:23

Muutamia päiviä sitten keväisen Suomen-kiertueen korkannut Kotiteollisuus on lanseerannut oman makkaran. Tuote tulee myyntiin 1.3. ja sen valmistaja on Järvi-Suomen Portti.

Kotiteollisuus-grillimakkaran mystinen resepti on Jouni Hynysen, Janne Hongiston, Jari Sinkkosen ja ennen kaikkea bändin kokin Tuomas Waseniuksen käsialaa.

Muutamia päiviä sitten keväisen Suomen-kiertueen korkannut Kotiteollisuus on lanseerannut oman makkaran. Tuote tulee myyntiin 1.3. ja sen valmistaja on Järvi-Suomen Portti.

Kotiteollisuus-grillimakkaran mystinen resepti on Jouni Hynysen, Janne Hongiston, Jari Sinkkosen ja ennen kaikkea bändin kokin Tuomas Waseniuksen käsialaa.

– Ajatuksena oli valmistaa tuote, joka sisältäisi 73-prosenttisesti vihaa, mutta koska se ei ollut mahdollista, jouduimme tyytymään lihaan, kertoo Kotiteollisuus Oy:n toimitusjohtaja Janne Hongisto.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tuotteeseen ja niin tuntuu olevan Järvi-Suomen Porttikin. Ainakin tuotetta on kehitelty ja markkinoitu suurella sydämellä. Portti hoitakoon bisnekset, Kotiteollisuus kerää rahat pois kuljeksimasta ja viettää lomat etelässä, jatkaa Hongisto.

Lisätietoja täällä ja tarkempi tuoteseloste täällä.

Kotiteollisuus julkaisee Kotiteollisuus-albumin maaliskuussa.

Lisää luettavaa