”Kukaan meistä ei selviä täältä ehjin nahoin” – Bruce Springsteen kohtalokkaana uudella videolla

Bruce Springsteenin uusi trailerivideo osoittautuu perustraileria kiinnostavammaksi tapaukseksi. Siitähän ei ole kuin muutama viikko, kun masennuksesta kärsinyt laulaja David Berman poistui omaehtoisesti tästä maailmasta. Myös Springsteen on kertonut julkisesti kamppailustaan masennusta vastaan, ja miehen puheesta on helppo aistia sellaista vilpittömyyttä, että myös Bruce on joutunut painimaan hyvin synkeiden ajatusten kanssa.

”Mitä vanhemmaksi käyt, sitä raskaammaksi selvittämättömien asioiden taakka käy. Siispä yrität paeta”, Springsteen sanoo.

”Olen jo 35 vuoden ajan yrittänyt opetella päästämään irti tuhoisista osista itseäni. Minulla on edelleen päiviä, kun kamppailen niiden kanssa. Meillä kaikilla on rikkinäiset osamme, eikä kukaan selviä täältä ehjin nahoin.”

Traileri mainostaa Springsteenin tuoreen Western Stars -albumin tiimoilta tehtyä konserttielokuvaa. Elokuva on tiettävästi ainoa mahdollisuus kuulla levyn kappaleita keikkaolosuhteissa. Teoksen tarkkaa julkaisupäivää ei ole julkistettu, mutta lokakuussa tuo näyttäisi ilmestyvän.