”Kumman bändin laulaja on suurempi mulkku, sinun vai minun?” – Noel Gallagher muistelee ensitapaamistaan Keith Richardsin kanssa

Entinen Oasis-kippari, nykyisin Noel Gallagher’s High Flying Birds -orkesteria luotsaava Noel Gallagher muisteli ensitapaamistaan The Rolling Stones -legendan kanssa Absolute Radiolle.

Mies kertoo törmänneensä Richardsin jälkikasvuun bahamalaishotellissa nelisen vuotta sitten.

”En ollut koskaan tavannut Keithiä”, Gallagher intoili kun häntä pyydettiin baariin drinkille Richardsin kanssa.

”Menen baariin ja siellä on Keith Richards, joka näyttää juuri siltä kuin kuvitella saattaa huiveineen ja hattuineen”, Gallagher kertoo. ”Hänen poikansa Marlon esitteli meidät. ’Ai sinäkin olet vielä kuvioissa’, hän murahti.”

”Seuraavaksi hän sanoi: ’Olen aina halunnut kysyä sinulta, että kumman bändin laulaja on suurempi mulkku, sinun vai minun?'”, Gallagher jatkaa. ”’No, kun otetaan huomioon että sinun laulajasi on kirjoittanut joitain kaikkien aikojen parhaista sanoituksista, vastaan että minun.’ Hän sanoi, että ’Bändisi oli aika kiintoisa jonkin aikaa’, ja olin, että ’Voisin sanoa samaa sinusta.'”

”Mutta hän oli mahtava. Kiva kaveri. Keithin tapaaminen tavallaan palauttaa uskon sankareihisi, koska hän on vain äijä”, Gallagher lisää.