Kuninkaallisia uutisia Suomen kansalle: Adam Lambertilla varustettu Queen saapuu loppuvuodesta Suomeen!

Hienoja uutisia päivän aloitukseksi: Queen on pian täällä taas! Kuten aiemmin uutisoimme, Brian May ja Roger Taylor lähtevät Adam Lambertin kera jälleen maailmankiertueelle, ja nyt on asia niin iloisesti, että myös Helsinki on keikkalistalla. Hyvä!

Yhtye konsertoi Helsingin Hartwall-areenalla 19. marraskuuta. Edellisen kerran bändi soitti viime kesänä Kaisaniemen puistossa, jossa soitto kyllä toimi, mutta valtavan yleisömassan ja kookkaan miksausteltan vuoksi takarivistä ei meinannut saada kattavaa näköyhteyttä lavalle. Hartwallilla tämä ongelma korjaantunee.

Tiedotteen mukaan settilistaakin on freesattu niin, että perinteisimpien Bohemian Rhapsodyn, Somebody to Loven ja Radio Ga Gan lisäksi kuullaan myös yllättävämpiä kappalevalintoja. Olisiko ’39 mitään, jos verkkotuottaja saa kainon toiveen esittää?

”Vuoden 2017 kiertue tulee näyttämään täysin erilaiselta kuin edellinen. Suunnitelmissamme on tehdä juttuja, joita emme ole joko tehneet aiemmin tai emme ole tehneet pitkään aikaan”, rumpali Roger Taylor kommentoi tiedotteessa.

Konsertin liput tulevat myyntiin 26.4. Ticketmasterissa. Hintaa lipuilla on 90–110 euroa. Queenin ja Adam Lambertin faniklubilaiset pääsevät ostamaan lippunsa jo vähän ennakkoon, 20. huhtikuuta. Soundi on keikan virallinen yhteistyökumppani.