Kuoleman kielissä ollut sludge metal -laulaja sai uuden maksan onnistuneessa siirto-operaatiossa – ”Oli kaunista kuulla hänen ääntään jälleen”

16.12.2016 16:37

Amerikkalaisen sludge metal -veteraaniyhtye Eyehategodin laulaja Mike IX Williams on pitkään kärsinyt vakavista terveysongelmista ja ollut sen vuoksi usein sivussa bändin keikoilta. Williamsin vaimo Michelle Maher-Williams paljasti hiljattain laulajan tarvitsevan pikaista maksansiirtoa pysyäkseen hengissä.

Nyt Maher-Williams on tiedottanut Facebookin välityksellä vaihteeksi hyviä uutisia: Williamsille löydettiin keskiviikkoaamuna sopiva elinluovuttaja ja hänelle suoritettiin siirto-operaatio heti keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Torstaiaamuna Maher-Williams kertoi leikkauksen sujuneen hyvin ja uuden maksan tuottavan sappinestettä normaalisti.

– Olen enemmän kuin iloinen voidessani kertoa, että Mike on hereillä! He irroittivat happiletkut, joten hän pystyi taas puhumaan ja oli todella kaunista kuulla hänen ääntään jälleen. Hänellä on toki yhä edelleen kovia kipuja ja vielä on pitkä matka edessä. Hänellä on lääkärien mukaan vielä pientä vuotoa, jota tarkkaillaan ja jonka vuoksi hän saattaa vielä mennä varmuuden vuoksi tähystykseen, Michelle raportoi kuulumisia tänä aamuna.

Lisää luettavaa