Artisti: Eyehategod

Kuoleman kielissä ollut sludge metal -laulaja sai uuden maksan onnistuneessa siirto-operaatiossa – ”Oli kaunista kuulla hänen ääntään jälleen”

Amerikkalaisen sludge metal -veteraaniyhtye Eyehategodin laulaja Mike IX Williams on pitkään kärsinyt vakavista terveysongelmista ja ollut sen vuoksi usein sivussa bändin keikoilta. Williamsin vaimo Michelle Maher-Williams paljasti hiljattain laulajan tarvitsevan pikaista maksansiirtoa pysyäkseen hengissä.

Sludge metal -veteraanin terveys todella huonoissa kantimissa – tarvitsee kiireellisen maksansiirron henkensä pelastamiseksi

Pitkän linjan sludge-jyrä Eyehategodin nokkamies Mike ”IX” Williams kärsii todella vakavista terveysongelmista. Asian paljastaa hänen vaimonsa Michelle Maher-Williams, joka Metal Injectionin mukaan kertoo aviomiehensä tarvitsevan kiireellisen maksansiirron henkensä pelastamiseksi.

”Meidän skenemme ei koskaan kuole!” – Haastattelussa Suomeen tänään saapunut Eyehategod

Yhdysvaltalainen sludge-yhtye Eyehategod nähdään tänään ja huomenna Helsingin Kuudennella linjalla ja aprillipäivänä 1.4. Tampereen Klubilla. Soundi kuulosteli yhtyeen tunnelmia.  Eyehategod on perustettu vuonna 1988 ja se on käynyt läpi muutamia miehistönvaihdoksiakin, mutta mikä kaikki on muuttunut perustamisesta tähän päivään?- Ainakin teemme parempia biisejä, olemme parempia soittajia ja toivottavasti osaamme ottaa jotain asioita vakavastikin, naurahtaa Eyehategodin vokalisti Mike Williams.- Olemme nykyään helvetin vanhoja ja kuuroja, kitaristi Jimmy…