Nyt voi kurkata pari viikkoa ennen Suomen-keikkaa, millaisessa iskussa Igor Cavalera on Sepulturan Roots-materiaalin kimpussa

Igor ja Max Cavalera ilahduttavat wanhan Sepulturan ystäviä ja ärsyttävät entisiä bänditovereitaan kiertämällä pitkin maailmaa 20 vuotta sitten julkaistun Roots-klassikkolevyn juhlavuotena. Suomeen kaksikko saapuu 9. joulukuuta, kun veljekset ilmaantuvat Cavalera Conspiracy -kavereidensa kanssa Hämeenlinnan Aulankoon esittämään Rootsin biisejä ja varmaan vähän muutakin.

23. marraskuuta Cavalerat esiintyivät Puolan Varsovassa, ja tuolta keikalta ilmaantui Youtubeen drumcam-kuvaa Igorin rumputyöskentelystä. Kappalevalinta vähän harmittaa, kun Lookaway ei nyt mikään valtavan tapahtumarikas biisi ole, mutta onhan toisaalta noita Roots Bloody Roots -taltiointeja tullut jo nähtyä aika monta. Eli katso alempaa, miten Brasilian mies tonttinsa hoitaa.

Hämeenlinnan-keikka on muuten loppuunmyyty, eli mikäli et ole sinne vielä lippua hankkinut, alkaa mennä se operaatio vaikeaksi. Joskus olisi kiva kuulla, miksi yhtye nimenomaan Aulankoon kiinnitettiin soittamaan, kun se ei nyt ihan ensimmäiseksi tule mieleen metallikeikoista puhuttaessa.