”Kutsumme itseämme metalliskenen Backstreet Boysiksi” – Blind Channel kertoo mietteitään Metal Hammerille

30.1.2024 11:57

Euroviisumenestyksensä jälkeen maailmanvalloitusta suunnitteleva Blind Channel kertoi hiljattain Metal Hammerille kuulumisiaan. Yhtyeen uusi albumi Exit Emotions julkaistaan 1. maaliskuuta, ja kansainvälinen musiikkimedia on kiinnostunut kuulemaan, mitä levyltä voi odottaa. Mitä ilmeisimmin Blind Channel osaa pitää pilkkeen silmäkulmassa, ja yhtye tietää, ettei sen musiikki välttämättä miellytä jyrkimpiä skenepoliiseja.

”Kutsumme itseämme metalliskenen Backstreet Boysiksi. Emme epäröi käyttää juustoisia, poikabändimäisiä melodioita raskaiden breakdownien sekä elektro- ja räppibiittien seassa. Haluamme viedä poikabändimetallihomman loppuun asti”, Joel Hokka kertoo haastattelussa.

”Levyltä voi kuulla, että olemme keikkailleet paljon kahden ja puolen vuoden ajan. Viime levyllämme me vain sävelsimme biisit ja kun albumi julkaistiin, aloimme ihmetellä, miten oikein hoidamme ne kappaleet livenä. Nyt tiesimme, että kierrämme levyn myötä paljon, joten sävelsimme biisit keikkoja ajatellen”, Niko Moilanen jatkaa.

Mitä kaikenlaisiin odotuksiin ja menestysvaatimuksiin tulee, kaksikolla on selkeä vastaus: ”Vitut odotuksista”.

”Emme välitä paskaakaan. Meitä on vihattu niin paljon alusta asti, tiedätkös? Niin monet noista vanhemmista metallityypeistä ovat sanoneet, ettemme ole tosimetallia, ja se on aivan totta! Me olemme uusi sukupolvi. Olemme siis jo aika paksunahkaisia”, Hokka sanoo.

Lisää luettavaa