Lääkäri laittoi kovassa nosteessa olevan rock-lupauksen suunnitelmat uusiksi – Euroopan-kiertue siirtyy syksyyn

Greta Van Fleet

Anthem of the Peaceful Army -debyytillään vuoden parhaan rock-albumin Grammyn vastikään pokannut Greta Van Fleet joutuu siirtämään tänään alkavaksi aiotun Euroopan-kiertueensa syksyyn. Syynä on laulaja Josh Kiszkan sairastama hengitystieinfektio, jonka hoitamiseksi lääkäri on määrännyt miehen pakkolepoon.

”Meillä on todella valitettavia uutisia liittyen helmikuun 22. päivän ja maaliskuun 17. päivän välisiin konsertteihimme, jotka joudumme siirtämään syksylle”, yhtye tiedottaa Facebookissa. ”Puolitoista vuotta jatkunut tauoton rundaaminen on ollut paitsi virkistävää myös uuvuttavaa. Josh kärsii hellittämättömästä ylähengitystieinfektiosta, jolla ei ole ollut vielä kunnollista tilaisuutta parantua. Hänen lääkärinsä on määrännyt hänet pidennettyyn lepoon täydellisen toipumisen mahdollistamiseksi. Koko yhtyeen tasapainon kalibrointi tuntuu nyt välttämättömältä, niin fyysisesti kuin henkisestikin.”

Orkesteri soittaa nyt siirretyt keikat alta löytyvän aikataulun mukaisesti kunhan kaikki jäsenet ovat jälleen täysissä ruumiin ja sielun voimissa.