Lars Ulrich kommentoi Metallican tilannetta James Hetfieldin päihdeongelmien keskellä, kiittää kaikesta tuesta

Sami Lommi

Nykyään huomaa harmillisen usein, että usko ihmiskuntaan on koetuksella. Onneksi välillä tulee vastaan sellaisiakin tapauksia, joissa ihmiset kykenevät empatiaan, kun jollakulla menee huonosti – tässä tapauksessa Metallican James Hetfieldillä.

Metallica tunnetusti peruutti loppuvuoden keikkansa, kun Hetfield kirjautui päihdeklinikalle. Uutisen jälkimainingeissa näyttää siltä, että enemmistö yleisöstä suhtautuu tilanteeseen naureskelun sijaan ymmärtäväisesti. Saman on huomannut myös Lars Ulrich.

”Suurin yllätys tässä on ollut se, miten myönteistä palautetta olemme saaneet faneiltamme, ystäviltämme ja kollegoiltamme. Se lämmittää sydäntä. On mieletöntä, miten paljon rakkautta ja tukea olemme saaneet viimeisen viikon aikana, kun ilmoitimme, että joudumme siirtämään tulevia keikkoja”, Ulrich sanoo USA Todayn haastattelussa.

Mitä Hetfieldiin tulee, Ulrich pysyttelee harvasanaisena. James tekee mitä Jamesin pitää nyt tehdä, Ulrich toteaa.

”Hän keskittyy nyt paranemiseen. Olen pahoillani australialaisten ja uusiseelantilaisten faniemme vuoksi, mutta aiomme palata sinne täysissä voimissa, aiempaa vahvempina ja terveempinä”, Ulrich sanoo.

”Tiellä tulee tavallisesti vastaan töyssyjä. Kaiken kaikkiaan tämä on ollut uskomaton matka, ja odotamme innolla, että pääsemme hoitamaan sovitut keikat, toivottavasti heti ensi vuonna.”

Sen verran luottavaisin mielin yhtye on laulajansa paluun suhteen, että ensi kesäksi on jo sovittu esiintymisiä. Voimia vain Hetfieldille sinne jonnekin!