Lemmy ja muut rokkarit vampyyreina The 69 Eyes -laulajan videolla – Katso Jyrki 69:n hurmeinen video

Bloodlust-kappale löytyy Jyrki 69:n perjantaina julkaistavalta sooloalbumilta.
21.6.2017 11:27

The 69 Eyes -yhtyeen keulilta tuttu Jyrki 69 kokeilee nahkasiipiään soolotuotannon parissa ja debyyttialbumi kolkuttelee jo arkun kantta. Levyltä jo aiemmin julkaistu Last Halloween -kappale saa nyt seurakseen uuden Bloodlust-singlen, jonka video on myös koostettu työn alla olevan kauhuelokuvan materiaaleista.

Erityisen videosta tekee se, että kyseisessä Sunset Society -elokuvassa näyttelevät muun muassa edesmennyt Lemmy Kilmister sekä Guns N’ Roses -kosketinsoittaja Dizzy Reed ja aikuisviihdetaiteilija Ron Jeremy. Jyrki 69 kuvailee Rolling Stone -lehdessä elokuvan – ja myös siis musiikkivideonsa – olevan kuin The Lost Boys siirrettynä nykypäivän Sunset Stripille.

Lemmyn osuudet ehdittiin kuvata vuosia työn alla olleeseen elokuvaan juuri ennen rocklegendan kuolemaa joulukuussa 2015. Jyrki 69 sanoo Lemmyn vaikuttaneen häneen suuresti niin muusikkona kuin myös elämäntyylinsä vuoksi. Jyrkin mukaan elämästä onkin tullut paljon raskaampaa, kun seuraava Motörhead-levy ei enää odotakaan kulman takana.

Jyrki 69:n albumi Helsinki Vampire ilmestyy perjantaina 23. kesäkuuta. Sunset Society -elokuva puolestaan julkaistaan keväällä 2018.

Lisää luettavaa