Lemmy oli kaikista äänekkäin myös vieraillessaan muiden levyillä – ainakin jos saksalaisbändin julkaisemaa studiovideota on uskominen

Lemmy Kilmisterin kuolemasta tuli kuluneeksi vuosi joulukuun 28. päivänä. Kunnioittaakseen edesmenneen Motörhead-legendan muistoa saksalainen Skew Siskin julkaisi videon Lemmystä vierailemassa bändin kanssa studiolla Berliinissä.

Motörheadin motto oli alusta lähtien ”Everything louder than everything else” ja tätä asennetta Lemmy noudatti myös vieraillessaan muiden artistien levyillä. Skew Siskinin julkaisemalla videolla Lemmy soittaa kahden vahvistimen (äänenvoimakkuus yhdessätoista) ja neljä kaiutinkaapin läpi kirjoittaessaan bassokuvioita Skew Siskinin Riding with the Devil -kappaleelle.

– Lemmy vietti ziljoonia tunteja studiossamme vuosien aikana. Paljon tarinoita, monia ideoita musiikkiin, vitsejä ja niin edespäin, kerrotaan Skew Siskinin Youtubessa julkaiseman videon kuvauksessa.

Bändi kertoo alkuperäisen ajatuksen olleen yllättää Lemmy hauskalla videolla, joka kokoaisi yhteen parhaita hetkiä hänen ajastaan Berliinistä. Valitettavasti bändin halvan videokameran kuvanlaatu oli huonoa ja videon väri jäi puuttumaan lopullisesta tuotoksesta. Bändin jäsenet päättivät julkaista videon muistettuaan Motörhead-rumpali Mikkey Deen toiveen Lemmyn muiston juhlistamisesta.

– Otimme muutaman sekunnin pois sieltä ja täältä – videon laatu ei ole niin tärkeä asia. Video kuvaa Lemmyä sellaisena kuin hän oli. Hän ei ollut vain fantastinen muusikko vaan myös erittäin hauska mies, kuten kaikki tietävät. Sen pitäminen mielissämme helpottaa hieman suruamme.

Alta löytyvältä (valitettavan huonolaatuisella) videolla Lemmy nähdään basson soittamisen lisäksi muun muassa lausumassa Walesista löytyvän Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch-kaupungin nimeä, joka on tunnetusti maailman pisin paikkakunnan nimi. ”Yritäpä sanoa tuo kännissä!”, Lemmy sanookin nauraen.