”Levy painetaan, mutta niin, ettei sitä ole mahdollista ostaa” – Sakari Preuss julkaisee debyyttinsä erikoisella tavalla

Preussin teos tulee odottamaan löytäjäänsä kirjastoissa.
23.10.2018 12:22

Soundin Tarkkailuluokaltakin tuttu Sakari Preuss julkaisee esikoispitkäsoittonsa Aion jättää kaiken ja seurata sinua perjantaina 26. lokakuuta. Levy löytyy julkaisupäivänä normaaliin tapaan suoratoistopalveluista, mutta fyysistä levyä kaipaavien täytyy nousta ylös kotisohvalta ja suunnata lähimpään kirjastoon.

”Mietin, onko enää perusteltua painattaa levyä esinearvon takia. Päädyin siihen, että levy painetaan, mutta niin, ettei sitä ole mahdollista ostaa. Sen sijaan sen voi lainata ja se voi ajan saatossa kiertää ihmiseltä toiselle. Sama periaate on mielestäni hyvä monen muunkin asian kohdalla”, perustelee Preuss, ristimänimeltään Kalle Kaasinen.

”Kirjasto on ollut minun elämäni keskeisiä turvasatamia ja sen merkitys kulttuurin arkistoijana korvaamaton. Nyt siellä on tämäkin teos odottamassa löytäjäänsä, eikä siinä paljoa paina vaikka nykyiset striimausalustat kaatuisivat huomenna.”

Aion jättää kaiken ja seurata sinua kertoo tiedotteen mukaan tarinan nuoruudesta, kasvamisesta, turhautumisesta, rakastumisesta, entisistä ja nykyisistä kiteytyen lopulta hetkeen jolloin on aika lähteä rakkauden ja taiteen perässä. Albumilla soittaa muun muassa Vesala-, PMMP- ja Sydän, Sydän -yhtyeistä tuttuja muusikkoja.

Lisää luettavaa