Levyuutisia: Doom Unit, Jaani Peuhu ja Eurocrack

Tamperelaisyhtye Doom Unit julkaisee kolmannen albuminsa 23. elokuuta. Kiekon nimi on simppeli III. Yhtyeen basistina toimii tällä hetkellä Happoradion kitaristi AH Haapasalo ja hän on myös tuottanut tulevan pitkäsoiton.

Albumin yleistempo on hieman rivakampi kuin kahdella aiemmalla levyllä, mutta löytyy sieltä tuttua laahausta ja fiilistelyäkin, kuvailee laulajakitaristi Jape.

Get Away -singlen video on nähtävissä täällä:

Tummanpuhuvasta elektropop-yhtye Iconcrashista tuttu Jaani Peuhu julkaisee syksyllä ensimmäisen sooloalbuminsa. Tear Catcher -levyn ensimmäinen single My Sky on tarkasteltavissa täällä:

Hiphop-kaksikko Julma-Henrin ja RPK:n muodostaman Eurocrackin Huume-debyyttialbumi ilmestyy 28.6.

Julma-Henri kertoo tiedotteessa seuraavaa: ”Eiköhän se perusläppä ollu jo nähty. Pyssyt, kokkelit ja pillut. Sammaa paskaa jengi jauhanu jo kakskyt vuotta. Sitä halus sekottaa hommaan diipeimpiä virtauksia ja jalostaa sen uudelle tasolle. Etsiä itse sitä. Ymmärtää kuka minä olen. Kuka silmieni takaa katsoo maailmaan. Ja sitteku se löyty niin se oli sitte siinä. Nyt olen addikti. Siitä lähtien kun testasin tätä, on tämä tila pysynyt päällä. Kuin ääniaalloilla liikkuva kulttuurimeemi, joka ei päästä irti. Miten se voiskaan päästää, kun ehkä tässä kävi niin että kaikki putsaantu pois tietoisuuden päältä ja nyt koen sen puhtaana. Euro Crack, omalla vastuulla. Mee auroraan jos flippaat.”

Yhtye keikkailee seuraavasti:

07.07.  Helsinki, Kuudes Aisti
19.07.  Seinäjoki, Hiphop-festival
20.07.  Helsinki, Hustle Helsinki Festival
26.07.  Oulu, Qstock
27.07.  Himos, Pipefest
24.08.  Tampere, Blockfest

Pojat on huudeilla soi YouTubessa: