Liam Gallagher saapuu ensi kesänä Suomeen – mukana Ismo Alanko sekä Billy Idolin ja Sex Pistols -miesten uusi yhtye

20.2.2023 10:00

Kiinnostavia keikkatietoja olisi tarjolla! Sellainen ilahduttava uutinen julkistettakoon, että Liam Gallagher kunnioittaa Suomea läsnäolollaan ensi kesänä. Oasis-hitit ja Gallagherin soolobiisit kaikuvat Helsingin Kaisaniemessä 28. kesäkuuta.

Eikä Gallagher ole suinkaan paikalla yksin, vaan tapahtumassa nähdään kolme muutakin kokoonpanoa. Suomea Kaisaniemessä edustaa juuri uuden levyn julkaissut Ismo Alanko. Ulkomaisia staroja ovat puolestaan Generation Sex sekä Inhaler. Nämä nimet eivät kenties sano itsekseen vielä paljoakaan, mutta homma muuttuu kiinnostavammaksi, kun tähdennetään, että Generation Sex on Billy Idolin sekä Sex Pistolsista tuttujen Steve Jonesin ja Paul Cookin yhteinen bändi. Neljäntenä jäsenenä mukana häärää muun muassa Generation X:ssä ja The Sisters of Mercyssä aiemmin operoinut Tony James.

Inhaler puolestaan on siitä kiintoisa tapaus, että siinä vaikuttaa Bonon poika Elijah Newson. Yhtyeen It Won’t Always Be Like This -debyytti (2021) menestyi vallan hyvin Brittien ja Irlannin albumilistoilla, joten mielenkiintoista nähdä, millaisen uran nuori Elijah saa ajan mittaan rakennettua. Suuren isän varjosta voi olla vaikea päästä pois.

Tapahtuman pääsyliput tulevat myyntin Tiketissä ja Ticketmasterissa 27. helmikuuta. Soundi on konsertin virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa