Liam Gallagherin keikka peruuntui, mutta ei hätää – Oasis-hittejä voi kuulla Helsingissä klubipuolella

26.6.2023 13:03

Niinhän siinä kävi, ettei Liam Gallagheria saatu Suomeen tänä kesänä. Oasis-laulajan piti konsertoida Helsingin Kaisaniemen puistossa 28. kesäkuuta, mutta erinäisistä tuotantoteknisistä syistä johtuen tämä konsertti jäi järjestämättä. Vaan ei hätää, kotimainen Pastis rientää apuun!

Nythän on nimittäin niin, että brittipop-vaikutteinen suomalaisyhtye esiintyy Helsingin On the Rocksissa 28. kesäkuuta. Orkesteri tiedottaa, että luvassa on erikoissetti, joka koostuu puoliksi Pastiksen omasta tuotannosta ja puoliksi Oasis-ikivihreistä.

“Liamin keikan peruuntuminen jo toisena kesänä putkeen harmitti niin meitä kuin koko suomalaista Oasis-faniyhteisöä. Kun keskiviikko-ilta oli meillä kaikilla sattuneesta syystä kuitenkin kalentereista varattuna, päätimme pika-aikataululla järjestää kaikille korvaavaa aktiviteettia. Ilman suomalaisen Oasis-faniklubin Liam & Patsy Recreation Clubin legendaarisia bileitä emme olisi kenties tavanneet rumpaliamme, tämä on tapamme antaa yhteisölle takaisin”, Pastis kertoo tiedotteessa.

Illan lämmittelijänä toimii jyväskyläläinen Roasted Onion. Liput keikalle maksavat alkaen 10 euroa, ennakkomyyntiä hoidetaan Tiketin myyntikanavissa.

Lisää luettavaa