Liveä pukkaa – Metallica julkaisee läjän keikkataltiointeja

18.9.2014 17:45

Metallica julkaisee loppuvuoden 2014 aikana 27 livetaltiointia. Metallikonkareiden tänä vuonna soittamista 27 keikasta tehdyt keikkaäänitteet ilmestyvät kolmen tallenteen ryppäissä maanantaisin vuoden loppuun asti.

Livelevyt julkaistaan samassa järjestyksessä kuin yhtye on soittanut keikat tänä vuonna, alkaen maaliskuussa Kolumbian Bogotassa soitetusta keikasta ja päättyen Kanadan Montrealin settiin. Myös bändin Hietaniemen uimarannalla Helsingissä 28. toukokuuta soittama keikka on luonnollisesti mukana.

Cd-levyjä voi tilata Metallican omalta LiveMetallica.com-sivustolta. Taltioinneista on saatavilla myös kaikki 27 keikkaa sisältävä boksi.

Neljästä metallikonkarien tänä vuonna soittamasta keikasta julkaistaan rajoitetut, 180-grammaiset vinyylilevypainokset. Fanit voivat äänestää täällä, mitkä neljä konserttitaltiointia julkaistaan vinyylimuodossa.

Metallica on tarjonnut jo pitkään korkealaatuisia keikkataltiointeja ladattavaksi edellä mainitulla LiveMetallica-sivustolla. Cd- ja vinyylijulkaisut juhlistavat saitin kymmenvuotista olemassaoloa.

Lisää infoa livejulkaisuista täällä.

Lisää luettavaa