Lopeta se sössötys, meitä ei kiinnosta – Snoop Dogg laukoo valikoituja totuuksia Kanye Westille

17.12.2018 09:10

Sitten vilkaisemme hieman, mitä hiphop-kentällä tapahtuu. Ihan jo senkin takia, että Snoop Dogg taisi tiivistää aika monen musiikinystävän ajatukset sanoiksi Instagram-videossaan, jossa räppäri lähettää terveisiä kollegalleen Kanye Westille.

Kanye on tunnetusti viihtynyt tänä vuonna ahkerasti otsikoissa ennemmin mediatempaustensa kuin musiikkinsa ansiosta. Eniten porua taisi herättää miehen taannoinen kaveeraaminen Donald Trumpin kanssa. Snoopilla on pari sanaa sanottavana tästäkin.

”Kyllästyttääkö teitä tämän Kanye Westin tviittailu? Koska minua ainakin kyllästyttää. Ei ole ihme, että tulette Trumpin kanssa hyvin juttuun, kun olette Twitterissä jatkuvasti”, Snoop sanoo kameralle.

”Tule nyt helvettiin sen puhelimen ääreltä. Älä kerro meille enää, mitä kaikkea käyt elämässäsi läpi. Meitä ei kiinnosta vittuakaan.”

Tämä oli toki vähän heiveröisesti suomennettu versio alkuperäisestä tykittelystä, joten katso alapuolelta, mitä Snoop noin omaan tyyliinsä sanoi. Tismalleen, sanoisi Obelix tähän väliin.

View this post on Instagram

P. S. A.

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Lisää luettavaa