Luukas Ojalta uusi albumi, kiertue ja video – katso häpeämättömän hyväntuulinen Paras ilta pitkään aikaan

8.3.2024 15:56

Soundin Master of Pulpets -tulokaspalkinnonkin vuonna 2020 napannut Luukas Oja julkaisi tänään kolmannen albuminsa. Levyn nimi on Mitä mä pelkään, ja tuotosta promotoidaan riehakkaalla musiikkivideolla. Katso nuoruuden intoa ja energiaa uhkuva Paras ilta pitkään aikaan -video alempaa. Teoksen ovat ohjanneet Sami Vähäkoski ja Tuomas Klemola.

Yhtye on tiedotteen mukaan keskittynyt uudella albumilla laulusoundiin aiempaa enemmän.

”Lauluja on käsitelty enemmän tasavertaisina instrumentteina muihin verrattuna ja niille on otettu yhtä paljon aikaa kuin muille. Niihin valmistauduttiin laulutunneilla ja studiossa oli mukana laulutuottaja”, yhtyeen laulajat Iita Ylönen ja Jessica Kräkin kertovat.

Mitä sanoituksiin tule, yhtye ottaa ne ilmeisen tosissaan: Ylönen kertoo tiedotteessa, että albumia varten kirjoitettiin 111 sivua tekstiä.

”Välillä on tosi pelottavaa olla oma itsensä eikä se, miksi on muiden ajatusten mukaan itsensä muokannut. Levyllä kuuluu nuorempana rakennetun, osittain myös keksityn ja luodun identiteetin murtuminen. Mitä mä pelkään -albumi sisältää ymmärrystä ja vapautumista sen suhteen, kuka minä oikeasti olen, ei vain kuka tahtoisin olla ja millaiseksi olen keksinyt itseni. On ihanaa tajuta, että identiteetti ja minä saa muuttua”, Jessica Kräkin kertoo.

Luukas Oja julkisti albumin myötä myls kevätkiertueensa. Orkesterin voi nähdä keikalla seuraavasti:
15.3. Bar 15, Seinäjoki
16.3. 45 Special, Oulu
22.3. On The Rocks, Helsinki
23.3. Kerubi, Joensuu
5.4. Dynamo, Turku
6.4. Kannusali, Espoo
19.4. Heinäveden yläkoulu, Heinävesi
20.4. House Of Rock, Kouvola
26.4. Klubi, Tampere

Lisää luettavaa