”He luulivat meidän tekevän pilaa suoraan heistä” – Mötley Crüe kohteli lämmittelijänä kiertänyttä Steel Pantheria tylysti

Mötley Crüen jäsenet ottivat Steel Pantherin glam rock -parodiasta itseensä, epäilee rumpali Stix Zadinia.
22.10.2017 20:07

Steel Panther -rumpali Stix Zadinia kertoo Music Life Magazinelle antamassaan haastattelussa, että bändiä kohdeltiin karusti heidän kiertäessään Mötley Crüen ja Def Leppardin lämmittelijöinä.

– Tommy Lee ja Nikki Sixx eivät pitäneet, kun lähdimme heidän kanssaan kiertueelle vuonna 2011. Se oli ainoa kerta, kun olemme todella tunteneet olomme ei-toivotuiksi, Zadinia (oikealta nimeltään Darren Leader) paljastaa.

– Uskon, että juttu niiden tyyppien kanssa on se, että he luulivat meidän tekevän pilaa suoraan heistä. Laittaisin sen heidän turhan suurten egojensa piikkiin, koska meidän tekemisillämme ei ole mitään yhteistä heidän kanssaan, rumpali arvioi haastattelussa.

Kiertue kuitenkin onnistui ja Zadinia kertookin, että toinen rundin pääesiintyjistä kohteli bändiä todella kannustavasti. Def Leppardin jäsenet opettelivat kohteliaasti Steel Pantherin jäsenten nimet jo ensimmäisen päivän aikana ja rumpali kiitteleekin brittirokkarien kohteliaisuutta.

Zadinia kertoo haastattelussa myös, että Steel Pantherin ideana ei koskaan ole ollut pilkata 1980-luvun metallityyliä. Päinvastoin – bändin jäsenet rakastavat tuon aikakauden rockia.

– En usko, että voisit olla Steel Pantherissa, jos et rakastaisi 80-luvun heavy metalia. Me todella rakastamme sitä musikkia ja se on ainoa syy, miksi voimme tehdä sitä. Jos tekisimme vain pilaa siitä genrestä olisimme teennäisiä, ja silloin emme olisi kestäneet, Zadinia summaa.

Lisää luettavaa