Luvassa melkoinen show? – Rob Halford lyö hynttyyt yhteen japanilaisen teinimetallisensaation kanssa

29.5.2016 12:36

Blabbermouth uutisoi metallijumala Rob Halfordin liittyvän hämmentävän japanilaisyhtye Babymetallin remmiin Alternative Press Music Awardseissa heinäkuun 18. päivä Ohion Schottstein Centerissä.

Babymetal on kyseisissä pippaloissa ehdolla parhaan kansainvälisen yhtyeen kategoriassa ja esiintyminen merkitsee samalla orkesterin kaikkien aikojen ensimmäistä esiintymistä Yhdysvaltalaisessa palkintogaalassa. Su-Metal -nimeä käyttävä laulaja kommentoi ehdokkuutta ja yhtyeen menestystä seuraavin sanakääntein:

– Olen äärimmäisen innoissani Babymetallin ehdokkuudesta parhaan kansainvälisen yhtyeen kategoriassa monien hienojen bändien ohella. Olen enemmän kuin tohkeissani siitä, kuinka olemme kyenneet luomaan musiikillisen yhteyden yleisömme kanssa ympäri maailmaa, kielimuurista huolimatta, ja kuinka olemme päässeet kiertämään mitä kaukaisimmissakin kolkissa. Toivon vain, että voimme jatkaa musiikin tuomista yleisömme tietoisuuteen tästä ikuisuuteen.

Babymetal koostuu kolmesta teini-ikäisestä tytöstä, sekä kööristä taustamuusikkoja ja itse musiikkia voisi kai luonnehtia japanilaisen popin ja metallin yhdistelmäksi. Tai ehkä on parempi, että katsot ihan itse:

 

Lisää luettavaa