Maailma kylässä -festivaali on edelleen Maailma kylässä -festivaali, tapahtuma tiedottaa

8.6.2020 14:36

Maailma kylässä käynnisti hiljattain kisan, jossa yleisö saattoi ehdottaa perinteikkäälle musiikkitapahtumalle uutta nimeä. Nyt festari ilmoittaa, että nimi pidetään loppujen lopuksi ennallaan – miksipä korjata jotain, mikä ei ole rikki.

”Nimikysymys herätti suurta intohimoa sosiaalisessa mediassa, ja uusia ideoita tuli satoja. Yleisö ja lähes kaikki muutkin festivaalin parissa tekemisissä olevat tahot, kuten näytteilleasettajat ja ohjelmatuottajat, olivat kuitenkin vahvasti vanhan nimen säilyttämisen kannalla”, kertoo tapahtuman viestintä- ja varainhankintapäällikkö Nelli Korpi tiedotteessa ja jatkaa:

”Vaikka itse olimme vakavasti pohtineet myös nimen vaihtamista, tulimme siihen tulokseen, että yleisöä kannattaa kuunnella. Tämä on vahva viesti kaikilta festivaalin faneilta ja läheisiltä kumppaneilta. Festivaalin nimi on rakastettu ja sopiva juuri tällaiselle tapahtumalle.”

Nimikilpailun pääpalkintona oli Pelago-polkupyörä, joka arvottiin kaikkien osallistujien kesken, koska ehdotusten joukosta ei valittu uutta nimeä. Ensi vuoden Maailma kylässä -festivaali järjestetään Helsingin Suvilahdessa 29.–30. toukokuuta. Tapahtuman verkkosivut löytyvät täältä.

Lisää luettavaa