Maailmanlopun post-punkia Keski-Eurooppaan – Grave Pleasures kiertää kesällä Killing Joken karavaanissa

Toista albumiaan valmisteleva Grave Pleasures suuntaa kesällä keski-Eurooppaan yhdessä bändin suuriin vaikutteisiin lukeutuvan legendaarisen Killing Joken lämmittelijänä.

Bändin vajaan viikon mittainen Keski-Euroopan ekskursio starttaa kesäkuun 14. päivänä Saksan Bochumista ja karavaani kulkee saksanmaalla Frankfurtin, Leipzigin ja Bambergin (huom. tämä keikka ilman Killing Jokea) kautta Brnoon (Tšekki) ja Varsovaan.

– On sanomatta selvää, että bändi on ollut meille valtava inspiraatio niin musiikillisesti kuin lyriikoiden osalta. Tämä on suuri kunnia, Grave Pleasures kertoo Facebook-päivityksessään.

Aiemmin (vuosina 2010–2015) Beastmilk-nimellä tunnettu Grave Pleasures pyörähti aiemmin tänä vuonna äänittämässä toisen albuminsa Iso-Britannian Woburnissa sijaitsevalla Orgone-studiolla. Vuoden 2015 Dreamcrash-albumin seuraajan tuottajana toimi Jaime Gomez Arellano, joka on aiemmin työskennellyt Ulverin, Paradise Lostin, Ghostin ja Cathedralin kanssa. Lue lisää bändin kuulumisia kakkosalbumin tiimoilta maaliskuisesta jutustamme.