Artisti: Beastmilk

Nihilistisiä tanssiviboja ja muuta miellyttävää – Grave Pleasures avaa odotetun albuminsa lukkoja

Maailmanlopun punkin raunioissa viihtyvä Grave Pleasures on viettänyt maaliskuun Iso-Britanniassa. Beastmilk-nimellä vuosina 2010-15 toiminut orkesteri ei ole ollut sumuisella saarella lomailemassa vaan painamassa hommia – ja duunia on myös paiskittu, sillä yhtyeen myöhemmin tänä vuonna ilmestyvä uusi pitkäsoitto on nyt nauhoitusten osalta purkissa.

Kaikki mukaan retkelle mustaan aukkoon – ennakkokuunteluvuorossa entisen Beastmik-biisinikkarin uusi yhtye Hello Black Hole

Otetaanpa nyt uusiksi tämä ennakkokuuntelu, jonka piti alkaa jo eilen, mutta joka Soundista riippumattomista syistä siirtyikin seuraavalle vuorokaudelle. Eli Johan “Goatspeed” Snell, joka aiemmin Beastmilkin johtohahmona tunnettiin, marssittaa näyttämöllä uuden kokoonpanonsa nimeltä Hello Black Hole.

”Tämä on kuin tuuli, joka puhaltaa maailmanlopun jälkeisissä raunioissa” – Ota haltuun Grave Pleasuresin apokalyptisen komea uutuusvideo

Vuonna 2010 perustettu Beastmilk julkaisi puhki ylistetyn Climax-debyyttinsä loppuvuodesta 2013. Niin USA:ssa kuin Manner-Euroopassakin keikkailleen ja saksalaislehti Metal Hammerin ”paras debyytti” -kunnianosoituksen pokanneen yhtyeen nousukiito päättyi kuitenkin tylysti talvella 2015, kun muun orkesterin ja kitaristi Johan ”Goatspeed” Snellin tiet erosivat.