Machine Head -laulaja ei pelkää tuoda mielipiteitään julki musiikissaan – ”Enpä juuri näe kovin monen muun nousevan ylös ja ottavan kantaa”

Muun muassa Yhdysvaltojen nykyhallintoa kritisoinut Robb Flynn on saanut paljon lokaa niskaansa sanomisiensa vuoksi.

Perjantaina 26. tammikuuta uuden Catharsis-levyn julkaiseva Machine Head ja varsinkin nokkamies Robb Flynn ovat herättäneet viime aikoina netin keskustelupalstoilla ja kommenttiosioissa paljon närää suorapuheisuutensa ja voimakkaiden kannanottojensa vuoksi. Flynn myöntää italialaisen Heavy Demons -radio-ohjelman haastattelussa välillä kyllä miettivänsä sanomisiaan bändin sanoituksissa – suuttuvatko fanit tai onko jonkun asian sanominen ylipäänsä tarpeellista – mutta lopulta hänen on kuitenkin tehtävä kuten parhaaksi näkee ja sivuutettava muiden kritiikki.

– Yksi osa artistina olemista on seurata vaistojaan eikä sanomaa saa vesittää vain siksi, että joku muu ei välttämättä pidä siitä. Sinun on tehtävä, mitä sinun pitääkin ja seisottava tekojesi takana, kunhan vain seuraat sydäntäsi, Flynn tuumaa.

– En tiedä, miten muut bändit asiaa ajattelevat, mutta enpä juuri näe kovin monen muun rock- tai metallibändin nousevan ylös ja ottavan kantaa. Ja tämä levy [Catharsis] on tavallaan reaktio siihen.