Maistuisiko jatko-osa Metallican 90-luvun coverlevylle? Sellainenkin saattaa nimittäin olla suunnitelmissa

9.6.2019 15:38

Muistatko vielä Metallican vuonna 1998 julkaiseman cover-tuplan? Niin muistavat monet muutkin, sillä Turn the Pagen ja Whiskey in the Jarin menestyksen siivittämä Garage Inc. osoittautui melkoisen massiiviseksi maailmanlaajuiseksi myyntimenestykseksi. Monet ovat vartoneet sille jatkoa aina näihin päiviin saakka, mutta nyt alkaisi vaikuttaa siltä, että kärsivällinen odotus ei ole ollut välttämättä täysin turhaa.

Kerragin tuoreimmassa numerossa Metallican jäsenet saivat nimittäin vastailtavakseen fanien lähettämiä kysymyksiä, joista yksi käsitteli nimenomaan Garage Incin jatko-osan mahdollisuutta. Ainakin rumpali Lars Ulrichin tarjoamasta vastauksesta voisi päätellä yhtyeellä joitakin tämänsuuntaisia suunnitelmia myös olevan. ”Odota niin näet”, mies tokaisee salamyhkäisesti.

Aikavälillä 1984–1998 äänitetty, The $5.98 E.P.: Garage Days Re-Revisited -ep:n sisältämä Garage Inc. sisälsi kaikkiaan 27 kappaletta Misfitsistä Queeniin ja Diamond Headista Blue Öyster Cultiin.

Metallica jatkaa paraikaa vuonna 2016 julkaistun Hardwired… To Self-Destruct -albumin tiimoilta kiertämistä, ja saapuu 16.7. konsertoimaan myös Kantolan tapahtumapuistoon.

Soundi on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa