Marilyn Manson -basisti koomassa – joutui vakavaan onnettomuuteen kotinsa lähistöllä

Facebook/Juan Alderete

Marilyn Mansonin yhtyeestä ja The Mars Voltasta tuttu basisti Juan Alderete on koomassa jouduttuaan 13. päivä tammikuuta vakavaan pyöräilyonnettomuuteen.

Huonoista uutisista tiedotettiin muusikon Facebook-sivuilla.

”Hei kaikki, tämä on Anne, Juanin vaimo”, Aldereten vaimo kirjoittaa. ”En yleensä jaa yksityisasioita sosiaalisessa mediassa, mutta tällä kertaa tuntui oikealta pitää Juanin ystävät, fanit, musiikin (ja ruoan, kissojen, pyöräilyn ja Japanin) ystävät sekä muusikot ajan tasalla. Juan oli kotimme lähistöllä erittäin vakavassa pyöräilyonnettomuudessa, johon ei liittynyt muita osapuolia (ei autoja tai ihmisiä). Kuten aina, hän oli pukeutunut kypärään ja muihin suojavarusteisiin, mutta sai siitä huolimatta vakavan aivovamman diffuusin aksonivaurion muodossa, ja hän on tällä hetkellä koomassa.”

”Ainoa mahdollisuutemme on odottaa, sillä aivot ovat monimutkainen elin ja aivovammapotilaiden toipumisennusteet ovat todella monenkirjavia. Vaikka se onkin turhauttavaa, se mahdollistaa silti monia positiivisia tuloksia, joten voimme vain toivoa parasta.”

Hi everyone – this is Anne, Juan's wife. While I generally hesitate to share personal details on social media, it felt…

Posted by Juan Alderete on Friday, 24 January 2020