”Marx kääntyy haudassa ja veren vuodatukselta ei voi välttyä” – Ei esittelee esikoisalbumiaan tiukalla Rauniolaulu-singlellä ja videolla

Ei.

Debyyttipitkäsoitto seuraa perästä myöhemmin marraskuussa.

Tamperelainen suoraviivaista ja konstailematonta hardcore-punkkia paiskova Ei julkaisee esikoispitkäsoittonsa III 15. marraskuuta vinyylinä Suicide Recordsin kautta.

Bändi yhdistelee musiikissaan niin kotimaista kuin amerikkalaista hardcorea Lamasta Minor Threatin kautta Sick Of It Alliin. Sanoituksissa käsitellään muun muassa kulutusta, politiikkaa, ympäristöasioita, tavallisen ihmisen arkipäiviäisiä vaikeuksia ja niistä selviämistä. Tulevaa pitkäsoittoa esitellään tiukalla Rauniolaulu-singlellä, johon tehdyn musiikkivideon voit katsoa tuosta alapuolelta.

”Meidän mittapuulla pitkän ja koukeroisen biisin teemat liikkuvat kvartaalitalouden ja ihmisen hyvinvoinnin ympärillä. Marx kääntyy haudassa ja veren vuodatukselta ei voi välttyä”, kuvailee yhtyeen basisti Miikka.

Levyn julkaisua juhlistetaan keikalla Tampereen Dog’s Homessa 15. marraskuuta. Mukana ovat myös Deep End sekä Jätä Jämät.