Massive Attack -kitaristi Angelo Bruschini, 62, on kuollut

24.10.2023 20:42

Brittiläisen Massive Attackin kitaristi Angelo Bruschini on kuollut, uutisoi The Guardian. Bruschini oli menehtyessään 62-vuotias. Muusikko kertoi kesällä sairastuneensa syöpään.

”Erikoislääkärit ovat jo kahdesti toivottaneet minulle onnea keuhkosyövän kanssa, luulen olevani mennyttä!” Bruschini kirjoitti. ”Minulla on ollut mahtava elämä, olen nähnyt maailman moneen kertaan ja tavannut paljon upeita ihmisiä, mutta ovi on sulkeutumassa ja luulenpa että kirjoitan kirjan.”

”Ainutlaatuisen loistava ja eksentrinen lahjakkuus”, Massive Attack kirjoittaa viestipalvelu X:ssä. ”Panostasi Massive Attackin kaanoniin on mahdoton määritellä. Kuinka onnekkaita olimmekaan päästessämme jakamaan tämän elämän yhdessä.”

Bruschinin vaimo Jessica Merritt vahvisti kuolinuutisen Facebookissa.

”Joudun suureksi surukseni ilmoittamaan, että kaunis aviomieheni Angelo Bruschini menehtyi 23. lokakuuta 2023 kello 12.15”, Merritt kirjoittaa. ”Se johtui harvinaisesta ja aggressiivisesta Pleomorfisesta karsinoomasta.”

Merritt kertoi Bruschinin olleen ”herrasmies loppuun asti” ja tulisi muistamaan aina tämän ”huimapäisen” huumorintajun ja muusikon kyvyt.

Lisää luettavaa