Mastodon-rumpali pahoittelee yhtyetoverinsa kohua aiheuttanutta haastattelupurkausta – ”En voi kontrolloida Brentiä”

6.11.2021 20:10

Mastodon-kitaristi Brent Hinds aiheutti äskettäin kohua haastattelullaan, jossa mies latoi tylyä tekstiä Distrubedin kanssa kiertämisestä ja käytti aiheen tiimoilta myös homofobista ilmaisua.

”Olen tehnyt paljon kiertueita, joita en olisi halunnut tehdä” Hinds sanoi The Jasta Show -podcastissa ”Niin kuin Disturbed-rundin ja sen koko Mayhemin tyhmän hevonpaskan.”

”Kaikenlaista homoa paskaa”, Hinds jatkoi. ”Sitä piti vittu lämmitellä Disturbedia. Piti soittaa tyypeille, jotka pitävät Disturbedista.”

Nyt yhtyeen rumpali Brann Dailor on pahoitellut toverinsa sanomisia yhtyeen puolesta.

Dailor vastasi Instagramissa Metal Riotin musiikkitoimittaja Morgan Y. Evansin kommenttiin, jossa tämä kirjoitti:

”Bändin lgbtq-tukijana, joka on nähnyt teidät livenä kolme kertaa, kirjoittanut teistä monta kertaa lehtiin ja lentänyt kerran New Yorkista New Orleansiin katsomaan keikkaanne, oli todella paskamaista nähdä teidät ympäri mediaa yhden jäsenen käytettyä homofobista kieltä.”

”Tämä ottaa oikeasti pannuun”, Dailor vastasi Metalsucksin tietojen mukaan yhtyeen nimissä. ”Olen todella pahoillani, että loukkasimme sinun tai kenenkään muunkaan tunteita, se ei ole koskaan tarkoituksemme. Haluamme lgbtq-faniemme tuntevansa olonsa turvalliseksi kuunnellessaan musiikkiamme ja nähdessään meidät livenä.”

”Meillä ei myöskään ole mitään Disturbedia vastaan, he olivat aina todella mahtavia meitä kohtaan Mayhem-kiertueella. Luullakseni Brentillä oli huono päivä haastattelun aikana. Pahoittelen, että järkytimme sinua tai muita, me arvostamme sinua ja kaikkia fanejamme todella paljon.”

Evansin ja Dailorin välisessä viestittelyssä, josta Evans julkaisi kuvakaappauksen, Dailor kommentoi ”En voi kontrolloida Brentiä” ja lisäsi, että kitaristi ”antaa harvoin haastatteluja.”

Hindsin The Jasta Show -jakso on sittemmin poistettu.

Lisää luettavaa