Megadeth löysi uuden vakituisen basistin David Ellefsonin tilalle – yhtye päätyi turvalliseen ratkaisuun

1.6.2022 10:00

Megadeth kertoo sosiaalisen median kanavissaan pestanneensa uuden basistin. Yhtyeen perustajajäsen ja pitkäaikainen basisti David Ellefson erotettiin bändistä viime vuonna suuren kohun saattelemana, kun julkisuuteen ilmaantui arkaluontoista videoaineistoa muusikon suhteesta nuoreen naisfaniin. Nyt orkesteri ilmoittaa, että uudeksi vakituiseksi jäseneksi kokoonpanoon on kiinnitetty James Lomenzo.

Lomenzo on Dave Mustainelle tuttu mies. Hän soitti Megadethissä jo vuosina 2006–10, ja tuona aikana kaveri ehti levyttää Megadethin kanssa kaksi levyäkin (United Abominations, 2007 ja Endgame, 2009). Lomenzo toimi Megadethissä sessiojäsenenä jo bändin edellisellä kiertueella.

”Toivotan innoissani Jamesin tervetulleeksi takaisin Megadeth-perheeseen. James liittyi bändiin alun perin kiertuejäseneksi ja hänen kanssaan on ollut mahtavaa, joten päätimme vakinaistaa pestin”, Mustaine kirjoittaa tiedotteessa.

”On upeaa liittyä jälleen Megadethiin ja edetä tämän ikonisen yhtyeen seuraavaa vaihetta kohti. Daven, Kikon ja Dirkin kanssa olemme pysäyttämättömiä! Tuntuu hienolta olla kotona taas”, Lomenzo puolestaan kirjoittaa.

Suomessa yhtyeen voi nähdä tositoimissa heti tällä viikolla, kun Megadeth soittaa Hyvinkään Rockfestissä perjantaina 3. kesäkuuta.

Lisää luettavaa