Megadeth-luotsi myi hirmuisen määrän soittokamojaan – miltei kaikki kitarat päätyivät yhdelle miehelle

https://www.youtube.com/watch?v=xTOTghFqQ9E&feature=emb_logo

Raportoimme jokin aika sitten Megadeth-pomo Dave Mustainen aikeista kaupata suuren määrän soittokamojaan. Näin myös kävi ja nyt miehen soittopelit on myyty viimeistä piirtoa myöten. Kaupan olleista kitaroista leijonanosa meni lopulta yhteen ja samaan osoitteeseen: Essex Recording Studiosin omistavalle Keith Gannonille.

Megadethin suureksi faniksi itseään tituleeraava Gannon on ladannut videon, jolla selittää kuinka päätyi lukuisten Dean-kitaroiden nimikkomallien ja prototyyppien uudeksi omistajaksi. Voit katsoa sen tuosta yltä.

Mies perustelee ostoksiaan sillä, että hän halusi soittimien päätyvän jonnekin, jossa niitä arvostetaan, ja hänen studiollaan asiakkaat pääsevät soittamaan ja äänittämään näillä arvokkailla instrumenteilla. Koska kyse ei ollut mistään ihan halvasta huvista, Gannon selventää kauppojen vaatineen auton ja muutaman huippuluokan soittopelin myymistä.

Mustaine myi Reverb-kaupankäyntialustan kautta kaikkiaan lähemmäs 150 musiikillista laitetta, joihin lukeutui muiden muassa akustisia- ja sähkökitaroita, vahvistimia ja rumpukoneita.