Megadeth-pomo tulistui kovakouraisten järjestyksenvalvojien touhuista – ”En soita ennen kuin nämä kaverit on saatettu ulos”

Dave Mustaine ei katsonut yli-innokkaiden järkkärien touhuja hyvällä.
29.9.2023 07:47

Megadethin konsertissa Illinoisin Bloomingtonissa viime keskiviikkona (27.9.) nähtiin keikan loppupuolella tilanne, jossa bändi keskeytti soittonsa eturivin yli-innokkaiden järjestyksenvalvojien touhujen vuoksi. Tapaus sattui keikan loppupuolella kesken setin toiseksi viimeisenä biisinä olleen Symphony of Destructionin aikana ja tallentui myös yleisöstä käsin kuvatulle videolle.

”En soita ennen kuin nämä kaverit on saatettu ulos, joten pyydän teitä odottamaan hetken”, Mustaine totesi yleisölle ja jatkoi sitten osoittaen puheensa suoraan kovakouraisille järkkäreille:

”Tuo oli niin vitun tarpeetonta. Teidän pitäisi… Mitä paitojenne selkäpuolella lukee? Turvallisuus? Siinä pitäisi lukea turvattomuus, koska te olette öykkäreitä. Teidän ei olisi pitänyt lyödä tuota kaveria. Neljä yhtä vastaan. Mitä nössöjä. Heittäkää heidät ulos tai minä lähden. Enkä halua kuulla, että he ovat tuolla jossain takahuoneessa vaan haluan heidät pihalle.”

Tämän jälkeen kyseiset järjestyksenvalvojat ilmeisesti saatettiin ulos ja Mustaine totesi mikkiin vielä ennen kuin yhtye aloitti setin viimeisenä biisinä olleen Holy Wars -kappaleen:

”Nuo mulkut pilasivat biisini. Anteeksi, mutta tuollainen vain pistää todella vihaksi. Vihaan kiusaajia ja öykkäreitä.”

Lisää luettavaa