Megadethin Dave Mustaine nimitteli keikalla katsojaa kusipääksi ja oli muutenkin hurmaava oma itsensä

12.10.2016 07:32

Kun Dave Mustaine puhuu, muut kuuntelevat. Tuo näyttää olevan virallinen käyttäytymiskoodi Megadethin keikoilla, kuten 7. lokakuuta Illinoisin Molinessa saatiin nähdä.

Mustaine oli kuuluttamassa yleisölle seuraavaa biisiä, kun ilmeisesti joku katsoja eturivistä huusi hänelle jotain. Ja siitähän Dave hermostui. ”Mitä? Mitä sinä sanoit?” Mustaine kysyi. ”Okei kaikki, minä odotan nyt niin kauan että tämä kusipää saa puhuttua loppuun. Anna mennä. Äläkä nyt yritä nuoleskella, puhu tai pidä turpasi kiinni.” Tilannetta kesti vielä hetken, ja muutaman lisäloukkauksen jälkeen Megadeth-tähti suostui jatkamaan siitä, mihin oli alun perin jäänyt.

Pysyihän se Mustaine jo yllättävän pitkään pois tämänkaltaisista otsikoista. Herra on muuten ollut yllättävän hiljaa Yhdysvaltain presidentinvaaleista. Obamaahan Dave on suominut moneen otteeseen, mutta Trumpin ja Clintonin taistelussa ei kovin vahvoja kannanottoja ole kuultu. Paitsi että demokraatit vievät Amerikan Venezuelan tielle, mutta mitäpä muuta sitä tältä yrmyltä odottaisikaan.

Lisää luettavaa