”Meillä ei ole itsemurhasopimusta” – Alice Cooper joutui oikomaan pahasti väärinymmärrettyä lausuntoaan

Sheryl Goddard ja miehensä Alice Cooper Grammy-juhlissa vuonna 2019.

Laulajan mukaan hänellä ja vaimollaan on "elämäsopimus".

The Sunday Mirror julkaisi viime viikonloppuna raflaavalla otsikolla varustetun Alice Cooper -haastattelun, joka antoi ymmärtää, että kauhurokkari ja tämän Sheryl-vaimo olisivat tehneet keskenään itsemurhasopimuksen – eli jos toinen heistä yhtäkkiä menehtyisi, toinen ei jatkaisi elämää yksin vaan seuraisi perässä vaikka sitten oman käden kautta.

”Meillä on diili – emme pystyisi selviytymään ilman toinen toistamme. Minä en pystyisi elämään ilman häntä. Olemme aina sanoneet, ettei sellaista aikaa tule, että joutuisimme suremaan toista. Me lähdemme yhdessä, milloin ikinä se sitten tapahtuukaan”, The Sunday Mirror kirjoittaa Cooperin lausuneen.

Moni media tarttui tähän kommenttiin ja siitä uutisoitiin laajasti, joten Cooper katsoi parhaaksi julkaista lyhyen tiedotteen, jossa tämä selventää lausuntoja ja oikaisee artikkelista syntynyttä väärinkäsitystä.

”Meillä ei ole itsemurhasopimusta, meillä on elämäsopimus. Rakastamme elämää niin paljon. Tarkoitin sitä, että vietämme lähes kaiken aikamme yhdessä niin kotona kuin tien päällä, että mikäli toiselle sattuisi jotain, olisimme todennäköisesti silloin yhdessä. Mutta kumpikaan meistä ei ole tehnyt itsemurhasopimusta”, Cooper täsmentää ja vitsailee lopuksi tilanteelle:

”Sitä paitsi minun kalenterini on täynnä vuoteen 2028 asti, joten…”

Alice Cooper ja Sheryl Goddard avioituivat Acapulcossa maaliskuussa 1976 eli pariskunta on ollut yhdessä 43 vuotta. Heillä on kolme lasta.

Some clarification on a recent headline.

Julkaissut Alice Cooper Maanantaina 24. kesäkuuta 2019