Nita Strauss kertoo tarinan Alice Cooperin kiertuebussiin järjestämästä yllätyksestä – ”Alice nauroi kuin viisivuotias”

https://youtu.be/f7lNeha1YLg

Strauss sanoo kunnostautuneensa myös itse keppostelun saralla.

Keikkailu ja kiertueella oleminen on artistin osalta suurimmaksi osaksi odottelua ja ajan tappamista. Ei siis ihme, että varsinkin pitkillä kiertueilla tylsyyden iskiessä keksii kaikenlaista hassua tekemistä – ja mikäpä olisikaan parempaa ajankulua kuin kiertuekaverien tai peräti omien bändikaverien jekuttaminen. Näitä tarinoita on tuhansia ja Digital Tour Bus -sivustolla on jopa keikkajäynille omistettu oma videosarjansa.

Sarjan tuoreimmassa jaksossa Alice Cooperin yhtyeessä kitaroiva Nita Strauss kertoo oman suosikkijäynänsä olevan keikkabussin ovenkahvan tuhriminen maapähkinävoilla. Ennen kuin uhri tajuaa, että se on maapähkinävoita, se näyttää ja tuntuu joltain… no, aivan muulta.

”Ei ole mitään kuvottavampaa, kuin laittaa käsi ovenkahvalle ja sormiin tarttuu jotain ruskeaa ja tahmeaa”, Strauss nauraa.

Strauss kertoo myös hauskimman pilan, jonka kohteeksi on itse joutunut. Kujeilijana toimi itse Alice Cooper, joka oli piilottanut pahaa-aavistamattoman kitaristin kiertuebussin sänkyyn kalisevan yllätyksen.

”Avasin punkkani verhon ja siellä makasi luuranko. Alice nauroi kuin viisivuotias. ’Hei Nita, sulla on joku mies sängyssä!’ Se kirvoitti makeat naurut”, Strauss hymyilee.