Metal Hammer -lehden lukijat rankkasivat vuoden parhaat levyt – Listalla runsaasti suomalaisväriä aina kolmen kärjessä asti

Blind Channel ylsi äänestyksessä komeasti hopealle.
23.12.2022 15:51

Raskaan musiikin erikoislehti Metal Hammer pyysi lukijoitaan äänestämään vuoden kovinta albumia rockin ja metallin saralta. Tulokset on nyt julkistettu ja ykköseksi nostettiin Slipknotin The End, So Far.

Top 50 -listalle ylsi myös kiitettävän runsaasti suomalaisedustusta. Parhaiten äänestyksessä päräjsi Blind Channelin Lifestyles Of The Sick & Dangerous nousten peräti toiselle sijalle heti Slipknotin vanaveteen. Amorphisin Halo ylsi sijalle 36., Battle Beastin Circus of Doom sijalle 47. ja Stratovariuksen Survive mahtui sekin juuri viidenkymmenen parhaan joukkoon. Hyvä hyvä! Metal Hammerin lukijaäänestyksen top kympin voit katsoa tuosta alempaa, koko top 50 -listan puolestaan täältä.

Tähän väliin on hyvä muistuttaa, että Soundin lukijaäänestys on käynnissä vielä vuoden loppuun asti. Mikäli et ole vielä käynyt vaikuttamassa, tee se oitis tästä. Äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan myös mainioita palkintoja. Soundin kriitikoiden vuosilistat löydät puolestaan täältä.

Metal Hammerin lukijaäänestyksen top 10:
1. Slipknot – The End, So Far
2. Blind Channel – Lifestyles Of The Sick & Dangerous
3. Shinedown – Planet Zero
4. Megadeth – The Sick, The Dying… And The Dead!
5. Rammstein – Zeit
6. Five Finger Death Punch – AfterLife
7. Ghost – Impera
8. Lorna Shore – Pain Remains
9. The Hu – Rumble Of Thunder
10. Blind Guardian – The God Machine

Lisää luettavaa