Metalcoreyhtyeen keikalla naista kourinut hyypiö sai laulajalta ansaitun tylytyksen – ”Tuollaiselle paskalle ei ole sijaa täällä”

"Pidetään tämä turvallisena paikkana kaikille ja pidetään hauskaa."
21.8.2017 12:23

Provinssissa kesällä vierailleen brittiläisen metalcoreyhtye Architectsin keikalla Hollannissa 18. elokuuta sattui välikohtaus, johon laulaja Sam Carter oikeaoppisesti puuttui. Tapahtuneesta uutisoi NME.

Carter havaitsi yleisössä tapahtuvan seksuaalista ahdistelua ja ripitti tekijää välispiikissään tuomiten kaikenlaisen häiriökäyttäytymisen tyystin.

”Mietin pitkään, pitäisikö minun sanoa jotain siitä, mitä edellisen kappaleen aikana näin vai ei. Ja tiedättekö mitä? Kyllä minä vittu sanon. Näin miten eräs tyttö, nainen, crowdsurfasi tuolla ja sitten eräs paskakasa, jota en aio teille erikseen osoittaa, tarttui tätä naista rinnasta. Minä näin sen”, Carter aloitti spiikkinsä.

”Se on vitun kuvottavaa, tuollaiselle paskalle ei ole sijaa täällä. Se ei ole sinun ruumiisi, ketään ei kähmitä ja kourita minun keikallani. Joten jos mielesi tekee tehdä niin uudelleen, painu vittuun täältä äläkä tule takaisin.”

”Pidetään hyvää menoa yllä. Pidetään tämä turvallisena paikkana kaikille ja pidetään hauskaa”, Carter päätti julistuksensa aplodien saattelemana. Hyvä!

Lisää luettavaa