Metallica-laulajan näyttelijädebyytti tulossa Netflixiin – Suoratoistopalvelu nappasi sarjamurhaajaleffan oikeudet

James Hetfield nähdään poliisina Ted Bundysta kertovassa elokuvassa.
6.2.2019 13:43

Suoratoistojätti Netflix on napannut levitysoikeudet Joe Berlingerin ohjaamaan, sarjamurhaaja Ted Bundysta kertovaan Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile -elokuvaan, joka sai ensiesityksensä Sundancen elokuvafestivaaleilla tammi-helmikuun taitteessa.

Elokuva kertoo yhdestä amerikan tunnetuimmasta sarjamurhaajasta tämän tyttöystävän silmin. Draaman rooleissa nähdään muun muassa Zac Efron, Lily Collins, Haley Joel Osment, Kaya Scodelario, John Malkovich, Jim Parsons ja Angela Sarafyan. Näyttelijäkaartiin lukeutuu myös ensimmäisen draamaroolinsa tekevä Metallican laulaja-kitaristi James Hetfield, joka esittää utahilaista poliisia, joka pidätti Bundyn pysäytettyään tämän maantiellä ja löydettyään tämän autosta murtomiehen välineitä.

Netflix on hankkinut elokuvan oikeudet The Hollywood Reporterin mukaan peräti 9 miljoonalla dollarilla, eli ihan pikkusummista ei ole kyse. Sopimus käsittää ainakin Yhdysvaltojen sekä ”jotkut maat”, mutta vielä ei ole varmaa, tuleeko elokuva katsottavaksi myös Pohjoismaissa.

Lisää luettavaa