Metallican alkuperäisbasisti muistelee, millaista oli soittaa James Hetfieldin kanssa yhteisessä bändissä ennen Isoa M:ää

Twitter/Ron McGovney

Ennen Cliff Burtonia Metallican basistin virkaa toimitti Ron McGovney. Mies liittyi Ison M:n riveihin vuonna 1982, nauhoitti muutamia demoja ja poistui orkesterin vahvuudesta vielä saman vuoden aikana. Seuraavana vuonna kitaristi Dave Mustaine korvattiin Kirk Hammettilla ja yhtyeen klassinen kokoonpano sai alkunsa.

Ennen Metallicaa oli kuitenkin yhtye nimeltään Leather Charm, jossa McGovney musisoi James Hetfieldin kanssa. Nyt McGovney on muistellut noita hurjia aikoja Twitterissä.

”Metallica-fanit ovat kyselleet minulta miltä Jamesin Leather Charm -bändi kuulosti”, mies kirjoittaa. ”Soitimme [Iron] Maidenia, Scorpionsia ja Quiet Riotia. Yhtye nimeltään Girl oli lähimpänä sitä, miltä kuulostimme. Phil Collen [Def Leppard] kitarassa. Soitimme tätä biisiä. Hollywood Tease.”

McGovney jakoi myös Metallican alkuajoilta ikuistetun kuvan, jossa nuoret ja nälkäiset muusikot poseeraavat komeissa vetimissä.

”James ja minä olemme pukeutuneet Leather Charm -kamoihimme tässä aikaisessa Metallica-kuvassa. Soitimme Maidenin Remember Tomorrowia ja Wrathchildia. Quiet Riotin Slick Black Cadillacia. Scorpionin Pictured Lifea. Omaa tuotantoa… Hit the Lights, Handsome Ransom, Let’s Go Rock and Roll.”