Metallilegenda lyttää Black Sabbathin paluualbumin

31.3.2014 19:04

Triptykon-pomo Thomas Gabriel Fischer hurahti aikoinaan Black Sabbathin massiiviisiin äänimaailmoihin. Hän perustikin 80-luvun alussa Hellhammerin ja sen jälkeen Celtic Frostin eikä sveitsiläisherran ansioita raskaan musiikin parissa ole tarvinnut sen koommin kiistää.

Black Sabbathin paluualbumi 13 on kerännyt varsin runsaasti kiitoksia, mutta Fischer ei jaksanut innostua legendan paluusta.

– Odotin 13-albumia kovasti, aivan kuten kaikki maailman Sabbath-fanaatikot. Monet pitävät sitä hyvänä levynä, mutta… No, suoraan sanottuna, minä olin äärimmäisen pettynyt. Se on laiska enkä löydä levystä mitään jännittävää. He yrittivät luonnollisestikin palata ensimmäisten levyjensä magiaan, enemmän tai vähemmän, mutta lopputulos jää kauaksi bändin
alkuaikojen unohtumattomista tunnelmista. Pidän toki epäreiluna myös sitä, ettei Bill Ward päässyt soittamaan rumpuja uudelle levylle, olipa syy sitten mikä hyvänsä.

Triptykon julkaisee mahtavan Melana Chasmata -albumin huhtikuussa ja seuraavasta Soundista löytyy tarinaa aiheen tiimoilta.

Näin Sveitsissä:

Lisää luettavaa