Metalliyhtyeet jalojen juomien kimpussa: Iron Maidenin uusi olut kauppoihin, Rammstein lanseeraa oman tequilan

3.9.2016 22:59

Metal Hammer raportoi metallimusiikin pitkän linjan pioneerien Iron Maidenin ja Rammsteinin saattaneen uudet juomamerkkinsä kaikkien janoisten faniensa suureksi riemuksi kauppojen hyllyille. Rammsteinin valinta osui tällä kertaa tequilaan, jota myydään kera seuraavan kuvauksen: ”Tequila reposado Meksikosta, jota on kypsytelty ranskalaisissa tammitynnyreissä vähintään kahdeksan kuukauden ajan. Hedelmä- ja agaavearomit yhdistyvät vaniljaan ja karamelliin, lopputuloksen ollessa silkkisen pehmeä, makealla jälkimaulla höystetty reposado. Väriltään juoma on vaalean kullankeltainen.”

Mikäli pelkkä kuvaus riitti jo herauttamaan veden kielellesi, todettakoon presentaationkin olevan enemmän kuin vain kunnossa, sillä Rammstein-tequilan pullo on kääritty paksuun nahkaan ja korkkikin on orkesterin logon 3D-versiolla koristeltua valurautaa. Saksalaisten edellinen ekskursio alkoholijuomien maailmaan synnytti vuonna 2014 julkistetun Feuer & Wasser -vodkan.

Kuten jo aiemmin uutisoimmekin, Iron Maiden jatkaa seikkailuitaan oluiden parissa uudella Red ’n’ Black -porterillaan. Kyseessä on väriltään musta, mutta valaistuna uhkaavan punaisena hehkuva olut, jonka alkoholipitoisuus on pullotettuna 6,8%. Kyseinen ohrapirtelö on jatkumoa vuoden 2014 The Trooperille, jonka vahvempi, 666-nimeä kantava versio näki päivänvalon vasta viime vuonna.

Voit katsoa molempien juomien promovideot alta.

Lisää luettavaa