Michael Jackson – harjoituksiin perustuva filmi tulossa

22.7.2009 10:07

Kohu ja kuhina Michael Jacksonin kuoleman ympärillä ei ota laantuakseen. Pari esimerkkiä: brittilehti The Sun väittää, että Jacksonilla on salattu neljäs lapsi. Poptähden muistotilaisuudessa paikalla ollut norjalainen 25-vuotias Omer Bhatti suunnittelee DNA-testiä selvittääkseen, onko hän Jacksonin poika.

Kohu ja kuhina Michael Jacksonin kuoleman ympärillä ei ota laantuakseen. Pari esimerkkiä: brittilehti The Sun väittää, että Jacksonilla on salattu neljäs lapsi. Poptähden muistotilaisuudessa paikalla ollut norjalainen 25-vuotias Omer Bhatti suunnittelee DNA-testiä selvittääkseen, onko hän Jacksonin poika. Los Angelesin kaupunki puolestaan aikoo tutkia, käytettiinkö veronmaksajien rahoja väärin Jacksonin muistotilaisuudessa. Kesäkuun lopussa menehtyneen poptähden isä Joe taas syyttää poikansa lääkäriä Conrad Murrayta kuolemantuottamuksesta.

Luotettavampi uutinen on puolestaan se, että Jacksonin viime keväänä ja alkukesällä tapahtuneista harjoituksista kootaan pitkä elokuva. Sony Pictures on ostanut peruuntuneita Lontoon-konsertteja järjestäneeltä AEG Entertainmentilta 80 tuntia treenimateriaalia kolmellakymmenellä miljoonalla punnalla. Harjoitusmateriaalin lisäksi elokuvaan tulee ainakin kolme uutta musiikkivideota, joita oli tarkoitus esittää Jacksonin konserttien aikana.

Elokuvan odotetaan ilmestyvän joulumarkkinoille.

www.michaeljackson.com

Lisää luettavaa