”Michael Jackson ei ole kuin me kuolevaiset” – Phil Collins kertoo tuoreessa muistelmissaan, miten hänet perheineen kutsuttiin Neverland Ranchille

27.10.2016 21:06

Phil Collins on juuri nyt erittäin kuuma puheenaihe mediassa. Rumpujen soiton terveyssyistä lopettanut ja pitkään eläkkeellä ollut muusikko on tehnyt paluun keikkalavoille ja kävi muun muassa näyttämässä Jimmy Fallonin talk show’ssa olevansa elämänsä iskussa. Lisäksi Collins julkaisi tällä viikolla muistelmateoksensa Not Dead Yet, joka on täynnä toinen toistaan mehukkaampia ja avoimia kertomuksia muun muassa Englannin kuninkaallisista sekä laulajan alkoholismista ja suhdesotkuista.

E! Online nosti esiin muutamia mielenkiintoisimpia sattumuksia kirjan sivuilta. Yksi näistä kertoo siitä, miten popin kuningas Michael Jackson kutsui Collinsin, tämän silloisen vaimon Jill Tavelmanin sekä näiden Lily-tyttären vieraakseen Neverland Ranchille. Collins myöntää suhtautuneensa Michaeliin hyvin epäluuloisesti, mutta kohtaaminen muutti hänen näkökantansa täysin.

”Hän on todella mukava ja ystävällinen. Kaikki ne oudot jutut, joista olin kuullut, pyyhkiytyivät hetkessä mielestäni. Ilmeeni ei värähdäkään, kun hän kutsuu Lilyn ja Jillin yläkerran leikkihuoneeseen”, Collins kirjoittaa.

Collins kuitenkin myöntää, että ulkokuori voi silti pettää. Mutta Michaelin tapauksessa ei ole mikään ihme, jos syvältä kaapin uumenista löytyy luurankoja.

”Michael Jackson ei ole kuin me kuolevaiset, mutta ei hän silti ole se kummajainen, millaisena hänet kuvataan. Hän on nerokas muusikko ja mukava kaveri, joka on joutunut elämään erikoista elämää viisivuotiaasta saakka. Mutta vaikka minulla ei ole ensi käden tietoa Michaelin elämän synkemmästä puolesta, täytyy sanoa, että tuskin savua on ilman jonkinlaista tulta.”

Lisää luettavaa